Τo εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza αποτελεί λύση για όσους επιθυμούν να διδαχθούν την Ισπανική Γλώσσα και να μυηθούν στον πλούτο και μπρίο της κουλτούρας της Λατινικής Αμερικής και Ισπανίας. Στόχος μας είναι να αγαπήσουν οι μαθητές μας την Ισπανική γλώσσα, να γνωρίσουν τις ρίζες της, την επιρροή της στην παγκόσμια ανάπτυξη, τη λογοτεχνία και μουσική. Στο κέντρο μας ο μαθητής έχει ενεργή συμμετοχή στη διδασκαλία.

Ο άξονας πάνω στον οποίο εργαζόμαστε είναι εμπειρία-κατανόηση- ερμηνεία-εφαρμογή. Προσφέρουμε στους μαθητές μας διαφορετικές εμπειρίες, μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης με την Ισπανική Γλώσσα και τον Πολιτισμό. Για το λόγο αυτό, οργανώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα γαστρονομικές συναντήσεις με γεύσεις εμπνευσμένες από διάσημες συνταγές της Ισπανίας και Λατινικής Αμερικής.

Μαθαίνουμε και ζούμε Ισπανικά μέσα από το χορό, το τραγούδι, τον κινηματογράφο, την τέχνη και τη μαγειρική. Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για τα Διπλώματα Ισπανικής Γλώσσας ως ξένης (DELE) από το Ινστιτούτο Θερβάντες και το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας με απόλυτη επιτυχία.

Προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για Ισπανόφωνα Πανεπιστήμια, για το πρόγραμμα ERASMUS και για το μάθημα επιλογής Ισπανικής Γλώσσας για τις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ελληνικά Πανεπιστήμια. Στο εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza διανύουμε την 12η χρονιά λειτουργίας μας με βαθιά επιθυμία να μεταφέρουμε την αγάπη μας για την Ισπανική Γλώσσα στους σπουδαστές μας.

Ειδικευόμαστε στην Ισπανική Γλώσσα και μόνο σε αυτήν!