Το escuela Kontogianni είναι ένα εξαιρετικό φροντιστήριο με εξίσου εξαιρετικές καθηγήτριες που σε κάνουν να αγαπήσεις και με το παραπάνω τα Ισπανικά. Από τότε που ξεκίνησα τα μαθήματα, έχω δει σημαντική βελτίωση στο επίπεδό μου και πλέον είμαι σε θέση να πω ότι μπορώ να επικοινωνήσω άφοβα με κάποιον στα Ισπανικά, κι όλα αυτά χάρη στην υπέροχη καθηγήτριά μου, την κ. Κωσταντίνα, με την οποία έχουμε κάνει αρκετή εξάσκηση στο προφορικό! Αν και η σχέση μου με αυτήν την γλώσσα έχει περάσει από σαράντα κύματα, ομολογώ ότι για 'μένα πλέον τα Ισπανικά είναι η πιο όμορφη και ξεχωριστή ξένη γλώσσα που υπάρχει, ενώ ακόμη θα ήθελα να ταξιδέψω κάποια στιγμή στην υπέροχη Ισπανία. Παρόλο που όταν ξεκίνησα τα μάθηματα στο φροντιστήριο είχα αρκετό άγχος για την πορεία και την πρόοδό μου, τώρα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν μιλάω και γράφω Ισπανικά. Χάρη στο escuela, συνειδητοποίησα ακόμη το πόσο πολύ αξίζει να ασχοληθεί και να μάθει κάποιος Ισπανικά, καθώς πραγματοποιούνται διάφορες δραστηριότητες απ' τις οποίες ανακαλύπτεις τον Ισπανικό πολιτισμό και παράλληλα εμπλουτίζεις το λεξιλόγιό σου!

 Μαρία Σολωμάκου, Xίος

 Eξαιρετική διαδικασία εκμάθησης, η οποία δεν περιορίζεται μόνο σε παραδοσιακή διδασκαλία. Πολλές δραστηριότητες (ισπανική κουζίνα, κουλτούρα, μουσική), οι οποίες συμπλήρωναν το παζλ της διδασκαλίας με τον καλύτερο τρόπο.Τα ισπανικά μου χρησίμευσαν πολύ στον τομέα της μετάφρασης και της διερμηνείας, καθώς μεταφράζω, αλλά και κάνω διερμηνεία από ισπανικά προς ελληνικά. Μου έχουν ανοίξει, επίσης, πόρτες, σε άλλους κλάδους, όπως του customer service, από όπου μετά έγινα εκπαιδευτής.

 Αντώνης Μιχαλάκης, Αθήνα

 Αναμφισβήτητα το καλύτερο σχολείο στο είδος του. Θέτει τον μαθητή στο επίκεντρο της διδασκαλίας, μέσω της βιωματικής μάθησης/φιλοσοφίας. Οι καθηγήτριες είναι άψογες επαγγελματίες και από το πρώτο κιόλας μάθημα μπορούν να μυήσουν τους μαθητές στην γλώσσα, αλλά και στην κουλτούρα της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής. Σου δίνουν όλα τα εφόδια για την επιτυχία. 

💛❤️💛❤️💛❤️

Κωνσταντίνα Μόσχου, Κέρκυρα

Μακράν το καλύτερο φροντιστήριο εκμάθησης της ισπανικής γλώσσας και κουλτούρας στην Κέρκυρα. Πήρα το Β2 του Cervantes με προετοιμασία λίγων μηνών μόνο και online μάθημα λόγω καραντίνας! Εξαιρετικοί καθηγητές που προσαρμόζουν το μάθημα στις ανάγκες και τους στόχους του μαθητή! Επαγγελματισμός, δημιουργικότητα και μεταδοτικότητα! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα τα είχα καταφέρει!

Δήμητρα Μαντζέρη, Σέρρες


¡En el centro de idiomas de Konstantina descubrí mi pasión, no solamente para el idioma, pero para la cultura sudamericana! ¡Lo que distingue el centro de otros es el aprendizaje experiencial! ¡A través de actividades culturales como celebrar el día de muertos, o cocinar comida peruana o mexicana un nuevo mundo se abrió ante mi!  Es más, la metodología, la paciencia y la excelencia de los profesores, me ayudaron a aprobar los exámenes de B2 en poco tiempo. Trabajando para la Unión Europea desde el 2018, el español me ha ayudado muchísimo en varias tareas de mi vida profesional. La traducción y el copywriting para las redes sociales son unos de las tareas donde use español casi a diario. El español me ayuda mucho comunicar durante reuniones con partidos interesantes stakeholders que vienen de España o con ciudadanos en exposiciones.
 
Simos Mallis, Atenas
 
Ξεκίνησα να μαθαίνω ισπανικά στο α' έτος των σπουδών μου στην Κέρκυρα. Αμέσως άρχισα να νιώθω αγάπη γι' αυτή τη γλώσσα κυρίως χάρη στην καθηγήτριά μου, την Κωνσταντίνα, η οποία προσπάθησε να μας μεταδώσει κι ένα κομμάτι του πολιτισμού με βιωματικό τρόπο. Έτσι πέρα από τα απλά μαθήματα, διοργάνωνε και βραδιές μαγειρέματος, στις οποίες συμμετείχαμε όλοι μαζί φτιάχνοντας παραδοσιακά ισπανικά φαγητά αλλά γιορτάζαμε κι άλλες γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα, με τον τρόπο που τις γιορτάζουνε στη Λατινική Αμερική και την Ισπανία. Η εκμάθηση της ξένης γλώσσας ήταν για μένα πολύ ευχάριστη και πολύ γρήγορα έφτασα σ' ένα καλό επίπεδο κι είχα την αυτοπεποίθηση να επικοινωνήσω και να εκφραστώ στα ισπανικά.
 
Βασιλική Μαρκοπουλιώτη, Ερέτρια
 

Μαριλενα Σαϊτά, Μέλος κι εγώ της ομάδας του Κέντρου Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza στην  Κέρκυρα δηλώνω ευτυχής που πραγματοποιήσαμε μαζι ένα πρώτο ταξίδι στον κόσμο των ισπανικών και την κουλτούρα των ισπανόφωνων λαών. Οι καθηγήτριες του φροντιστηρίου στέκονται με υπευθυνότητα και συνέπεια στο πλευρό κάθε μαθητή , έχοντας εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και όρεξη , φαντασία και δημιουργικότητα μας εμπνέουν να μάθουμε περισσότερα και να ψάξουμε παραπάνω. Τα μαθήματα γίνονται σε όμορφα διαμορφωμένες αίθουσες και περιλαμβάνουν επίσης εκπαιδευτικά σεμινάρια και δραστηριότητες τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγαλύτερους μαθητές. Θα χαρώ να συνεχίσω μαζί σας αυτήν  την εξερεύνηση. Καλό καλοκαίρι!


Μαριλενα Σαϊτά, Κέρκυρα

Ξεκίνησα τα μαθήματα στην Escuela Kontogianni  τον Σεπτέμβριο του '22 με σκοπό την απόκτηση διπλώματος C1 του Ινστιτούτου Θερβάντες. Τα μαθήματα ήταν διαδικτύακά και η διαδικασία κύλησε σε άρτια επίπεδα. Σχετικά με τις εξετάσεις δεν ένιωθα κατάλληλα προετοιμασμένη και είχα αρκετό άγχος. Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς μου, η καθηγήτρια κατάφερε μέσα σε δύο μήνες από το υλικό, την καθοδήγηση και την διαρκή υποστήριξη της, να με βοηθήσει να νιώσω σίγουρη για τον εαυτό μου και έτσι έτοιμη να προχωρήσω στην τελική ευθεία.  Ολοκλήρωσα τις εξετάσεις τον Νοέμβριο του '22 οι οποίες ήταν και επιτυχείς. Κατάφερα και πήρα το δίπλωμα μου, χάρη στην εξαιρετική διδασκαλία και υποστήριξη που είχα και νιώθω πραγματικά τυχερή. Για κάθε μαθητή που ψάχνει τον κατάλληλο καθηγητή, προτείνω ανεπιφύλακτα το κέντρο @escuela_kontogianni και τους υπέροχους δασκάλους του! #muchasgracias_portodo ❤

Γκοτσοπούλου Ειρήνη, Πάτρα