Οι ανάγκες της νέας εποχής μάς δίνουν τη δυνατότητα εκτός από τα δια ζώσης μαθήματά μας να βρισκόμαστε και σε ένα επίσημο διαδικτυακό σχολείο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με το ίδιο πάθος και αφοσίωση που δείχνουμε στις αίθουσες διδασκαλίας του Κέντρου μας, προσεγγίζουμε την Online εκπαίδευση παρέχοντας με άριστη ποιότητα την μετάδοση της Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού στα εξ αποστάσεως μαθήματα μας. Το ονομάζουμε Διαδικτυακό Σχολείο γιατί δεν θέλουμε να διαφέρει ή να παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του Κέντρου μας στην οποία ο βασικός άξονας είναι ο μαθητής και η επαφή μαζί του.

-Τα τμήματα μας είναι αυστηρά ολιγομελή έως 5 άτομα.
 
-Τα τμήματα σχηματίζονται με βάση τις ανάγκες και τον τελικό στόχο των μαθητών μας.
 
-Η ανάλυση όλου του μαθήματος γίνεται ζωντανά με την παρουσία του καθηγητή όπως ακριβώς πραγματοποιείται και στην φυσική τάξη.
 
-Αναλαμβάνουμε πλήρως την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις όλων των επιπέδων, παρέχοντάς τους όλο το απαραίτητο υλικό και επιπλέον ώρες μαθημάτων για ενίσχυση του προφορικού λόγου.
 
-Τα μαθήματά μας γίνονται μέσω Skype και προσφέρουμε στους μαθητές μας όλο το απαραίτητο υλικό για τη μελέτη τους. 
 
-Στους online μαθητές μας ανα τακτά χρονικά διαστήματα θα δίνεται η δυνατότητα να διοργανώσουμε και δια ζώσης δραστηριότητες, σύμφωνα πάντα με την διαθεσιμότητα του τμήματος.
 

Επέλεξε το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και επικοινώνησε μαζί μας!